Investiţii noi preconizate în proximitatea Complexului de Nataţie

0 0

Administraţia publică locală a pregătit o serie de proiecte, prin care urmăreşte extinderea ofertei privind agrementul şi practicarea sportului în perimetrul Complexului de Nataţie. Sunt proiecte care vin să completeze inclusiv infrastructura de turism, amănunte fiind prezentate de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan:
„Avem proiecte importante pentru această zonă. Chiar lângă Complexul de Nataţie vrem să construim un hotel şi tot aici vom face şi un teren de fotbal, de antrenament, în colaborare cu Federaţia Română de Fotbal şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Prin Compania Naţională de Investiţii vrem să finanţăm o sală de sport şi avem spaţiul necesar”.
Primarul Cristian Stan a apreciat că este nevoie de timp pentru concretizarea acestor proiecte, dar rezultatul va fi pe măsură: Complexul Turistic de Nataţie va deveni un punct de atracţie important pentru târgovişteni, dar şi pentru întreaga zonă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Blocurile cu mai mult de trei etaje şi spaţii comerciale la parter trebuie expertizate privind rezistenţa la seisme

Imobilele rezidenţiale cu mai mult de trei etaje, care au la parter spaţii comerciale ori cu alte destinaţii decât cele de locuit şi au fost construite înainte de anul 1978, trebuie expertizate în ceea ce priveşte rezistenţa la seisme – a anunţat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, într-o conferinţă de […]