Investiţii importante în comuna dâmboviţeană Buciumen, finanţate prin PNDL şi AFIR

O şansă în plus pentru dezvoltarea comunei dâmboviţene Buciumeni, a reprezentat şi PNDL. Printre proiectele aprobate şi finanţate prin PNDL, se regăsesc câteva deja implementate iar altele în curs de implementare şi în comuna dâmboviţeană Buciumeni.
Primarul Ion Pavel care este şi vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa, a făcut o prezentare a investiţiilor realizate dar şi a celor în curs de implementare.
S-a finanţat prin PNDL, proiectul Modernizare drumuri locale în satul Dealu Mare,comuna Buciumeni. S-au asfaltat străzile Dealu Mare Câmp, Arsene Eana Grecu, Pe Vale Baboi, Grădinitei, Silvian Patraulea Duică, Dinescu L şi Paul lordănescu. Investiţia a fost finalizată în anul 2018 şi are o valoare de 601.064 lei fără TVA.
Tot cu finanţare prin PNDL, s-a realizat un sediu nou de primarie în comuna Buciumeni. Valoarea investiţiei a fostde 1.549.491,00 lei fără TVA.
În procedură de achiziţie se află şi obiectivul de investiţii- Extindere, reabilitare, modernizare şi dotare Şcoala Gimnazială Buciumeni. Valoarea investiţie este de
4.222.682.00 prin PNDL 2.
Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din toată comuna Buciumeni, este un alt proiect ce va fi implementat în scurt timp. Investiţia este finanţată prin AFIR.
În procedură de achiziţie se află şi obiectivul de investiţii privind reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural din satul Buciumeni.
Potrivit edilului Ion Pavel, se lucrează la un nou proiect privind eabilitarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural din satul Dealu Mare,comuna Buciumeni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"CEL MAI PUTERNIC POMPIER"

La Şcoala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu s-a desfăşurat faza pe inspectorat a competiţiei „Cel Mai Puternic Pompier”.Cei 13 concurenţi înscrişi în concurs au avut de susţinut două probe practice: cu aparat de respirat şi fără aparat de respirat. A fost o competiţie disputată, desfăşurată în spiritul fair-play-ului şi colegialităţii, […]