Investiţia „Staţie de producere a oxigenului medicinal”, rămâne o prioritate pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi CJ Dâmboviţa

Săptămâna trecută, în cadrul şedinţei CJ Dâmboviţa s-au aprobat indicatorii tehnico-economici estimaţi şi a devizului general pentru obiectivul de investiţii „Proiectare şi construcţie clădire pentru obiectivul Staţie de producere a oxigenului medicinal” – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Pentru amplasarea echipamentelor staţiei de producere a oxigenului medicinal, este necesară realizarea unei construcţii cu o suprafaţă construită de 118,40 mp, suprafaţă desfăşurată de 118,40 mp şi suprafaţă utilă totală de 102 mp, cu regim de înălţime P, categoria de importanţă C, clasa de importanţă I. Staţia de oxigen va produce oxigen medicinal ce va fi distribuit către secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte din locaţia centrală, prin instalaţia de distribuţie existentă, asigurând astfel necesarul de oxigen medicinal pacienţilor spitalului. Obiectivul de investiţii „Proiectare şi construcţie clădire pentru obiectivul Staţie de producere a oxigenului medicinal” va fi inclus în bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, ca investiţie nouă, având încadrarea bugetară: art. 71.01 „Active fixe”, alineat bugetar 71.01.01 „Construcţii”, în valoare totală de 820.000 lei (inclusiv TVA).
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte propune achiziţionarea la un preţ estimativ mai mic, respectiv 2.720 mii lei, a echipamentului „Staţie de producere a oxigenului medicinal”, în urma unei reanalizări a ofertei privind achiziţia acestui obiectiv de investiţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au ajuns primele doze de vaccin antigripal în Dâmboviţa, 269 din necesarul de 88.000

269 doze de vaccin antigripal au fost repartizate judeţului Dâmboviţa de către Ministerul Sănătăţii. Cele 269 de doze de vaccin repartizate Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa în prima etapă, sunt cu destinaţie specială şi vor fi administrate exclusiv pacienţilor cu boli cronice spitalizaţi în unităţile medicale, în scopul prevenirii infecţiilor […]