Published On: lun, aug. 12th, 2019

Intervenţii şi acţiuni ale poliţiştilor din Dâmboviţa pentru siguranţa comunităţii

nichiduta.ro

221 de poliţişti, alături de efective de jandarmi, au fost angrenaţi în activităţile desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea faptelor antiso-ciale.Au fost constituite 95 de patrule pentru menţinerea liniştii publice, dintre care 78 au fost de la ordine publică, fiind utilizate 75 de autospeciale.În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 55 de evenimente, cele mai multe dintre acestea, 46, fiind sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112. De asemenea, poliţiştii au constatat 34 de infracţiuni, dintre care 18 contra persoanei, 12 contra patrimoniului şi 1 la regimul rutier.Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 222 de amenzi a căror valoare se ridică la 51.115 de lei. Totodată, au fost reţinute 7 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat un bărbat din Pucioasa în timp ce deţinea fără drept o armă neletală supusă autorizării.
Puşca cu aer comprimat a fost ridicată în vederea indisponibi-lizării, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro