Published On: mie, aug. 14th, 2019

Intervenţii şi acţiuni ale poliţiştilor din Dâmboviţa pentru siguranţa cetăţenilor

nichiduta.ro

205 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost angrenaţi în activităţile de menţinere a ordinii şi liniştii pub-lice.În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la 43 de evenimente, dintre care 31 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 şi au constatat 27 de infracţiuni. Din totalul faptelor penale, 6 au fost contra patrimoniului şi 13 contra persoanei.
Totodată, poliţiştii au aplicat 253 de sancţiuni contravenţionale a căror val-oar7e se ridică la 72.010 de lei şi au reţinut 11 permise de con-ducere.De asemenea, au fost retrase şi 7 certificate de înma-triculare.Poliţiştii de la Serviciul Rutier au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat din Gura Ocniţei.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Pe numele lui, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro