Intervenţie contracronometru a pompierilor dâmboviţeni pentru salvarea unei persoane căzută în fântână

Luni de dimineaţă, în jurul orei 10:15, pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi în satul Merişoru din comuna damboviţeană Vârfuri pentru salvarea unei persoane, femeie în vârstă de 42 ani, căzută într-o fântână cu diametrul de 0,8 m, la o adâncime de cca.13 m.
Imediat, la locul evenimentului sau deplasat pompierii de la Detaşamentul Pucioasa cu o autospecială de intervenţie şi un container pentru dezastre şi cei de la Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială pentru descarcerare grea. Sosiţi la locul intervenţiei salvatorii au constatat că femeia era inconştientă şi hipotermică. Acţionând cu promptitudine şi profesionalism, pompierii au reuşit să scoată victima din fântână, în condiţii de siguranţă, în cel mai scurt timp (cca.10 min.). Aceasta a fost preluată de un echipaj de ambulanţă sAj care i-a acordat asistenţă medicală la faţa locului, fiind apoi dusă la stadionul din oraşul Pucioasa, unde aştepta elicopterul SMURD cu care a fost transportată la un spital din capitală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

AU INTRAT IN VIGOARE NOILE PREVEDERI ÎN DOMENIUL ORDINII ŞI SIGURANŢEI PUBLICE

La sfârşitul lunii ianuarie a anului 2020 intră în vigoare modificările mai multor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice. Legea instituie reguli clare şi transparente referitoare la procedurile de legitimare, control corporal, al bagajelor sau al vehiculului, sunt prezentate condiţiile în care o persoană poate fi condusă la […]