ÎNTÂLNIRI ÎN MEDIUL VIRTUAL CU ARBITRII DIN BASCHETUL ROMÂNESC

Mihai ROŞOIU
0 0

Ţinând cont de starea de urgenţă cauzată de pandemie, la iniţiativa preşedintelui Horia Păun, conducerea FRB a iniţiat în această perioadă o serie de întâlniri online, în regim de videoconferinţă, cu majoritatea participanţilor la activitatea baschetbalistică din România.
Până astăzi, vreme de 12 zile s-au derulat 18 videoconferinţe cu reprezentanţii cluburilor cu echipe de juniori şi seniori, la aceste discuţii online participând peste 250 de persoane (conducători de club, manageri de echipe, antrenori).
Conform programului stabilit de FRB, marţi, 14 aprilie, de la ora 10:00, este programată o nouă întâlnire online la care sunt invitaţi să participe: arbitrii şi comisarii FlBA, responsabilii zonali ai arbitrilor, instructorul naţional FlBA, precum şi reprezentanţii Colegiului Central al Arbitrilor şi Comisiei Centrale de Comisari.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

La Centrul Social de la Răcari se face testare COVID-19 după ce o îngrijitoare a fost confirmată pozitiv

A fost confirmat al treilea caz de COVID-19, în oraşul Răcari. Este vorba despre o femeie din Colacu în vârstă de 40 de ani, soţia bărbatului de 45 de ani de la Colacu, care este primul caz COVID-19 confirmat la Răcari. Femeia de 40 de ani este asimptomatică şi a […]