Instruire pentru acordarea primului ajutor,  în  unitățile școlare dâmbovițene 

Date:

ISU Dâmbovița continuă activitățile de pregătire și instruire pentru acordarea primului ajutor,   în  unitățile școlare dâmbovițene, sub îndrumarea unui instructor de formare de la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență, aparținând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al județului Dâmbovița.

Activitatea a avut loc la Școala generală Pietrari și a implicat un număr de 10 cadre didactice și 100 de elevi, demonstrând un interes crescut din partea comunității școlare pentru competențele de prim ajutor. 

 Temele principale abordate au inclus acordarea primului ajutor în caz de stop cardio-respirator la adulți și copii, acordarea primului ajutor în caz de obstrucție a căilor aeriene. De asemenea, s-a pus un accent deosebit pe procesul de apelare a numărului unic de urgență 112, un aspect crucial în gestionarea situațiilor de urgență.

Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...