INSTRUCTORI SPORTIVI Şl DE AGREMENT

S.A.
0 0

sportÎncepând cu data de 16 septembrie 2013, Fundaţia „Sportis” Târgovişte implementează proiectul de tineret, „MIŞCARE, TINEREŢE, SĂNĂTATE”, care are ca scop stimularea implicării voluntare a tinerilor din judeţul Dâmboviţa în organizarea de activităţi sportiv-educative şi de agrement pentru tineret.
Proiectul, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, presupune, într-o primă etapă, selecţia a 15 tineri voluntari, cu vârstă cuprinsă între 18 şi 35 de ani, din judeţul Dâmboviţa, care vor participa la un stagiu de formare – „Instructori sportivi şi de agrement”.
Stagiul de formare „Instructori sportivi şi de agrement”, ce se va desfăşura în perioada 02-11.10.2013, presupune organizarea de cursuri teoretice de comunicare, expresie corporală, psihologie, management sportiv, teoria sportul pentru toţi, prim-ajutor, etc. şi cursuri practice de şcoala mersului şi alergării, şcoala săriturii şi aruncării, activităţi specifice sportului pentru toţi, clasic aerobic, stdance, tae bo, rebound, jocuri de mişcare şi atenţie etc., urmând ca, la sfârşitul stagiului de formare, cei 15 voluntari să dobândească competenţele şi abilităţile necesare pentru organizarea de evenimente sportive şi de agrement. Cursurile teoretice şi practice vor fi susţinute de către lectori specializaţi.
Voluntarii formaţi ca „Instructori sportivi şi de agrement”
vor avea posibilitatea ca, în perioada 24-27.10.2013, să se implice în organizarea unei acţiuni la care vor participa 90 de tineri, cu vârsta între 14 şi 19 ani. Această acţiune, ce se va desfăşura în localitatea Bran, judeţul Braşov, va presupune şi o eventuală practică a competenţelor dobândite în urma absolvirii cursului de instructori sportivi şi de agrement.
Această acţiune va fi organizată în parteneriat cu Universitatea „Valahia” din Târgovişte – Facultatea de Ştiinţe Umaniste (Departamentul de Educaţie Fizică şi Sport) şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ELIMINARE NEAŞTEPTATĂ

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, cap de serie numărul unu şi locul 22 WTA, a ratat, marţi, calificarea în turul doi al turneului de Guangzhou (China), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari. Cîrstea a fost învinsă, în runda inaugurală, cu scorul de 6-2, 6-1, după o […]