Inspectorii ITM au cercetat anul trecut 16 evenimente, între care 13 accidente de muncă mortale

Potrivit raportului prezentat în ultima şedinţă a Colegiului Prefectural, în cursul anului 2017, inspectorii ITM Dâmboviţa au avut de finalizat cinci cercetări de evenimente, constând în accidente de muncă grave care au avut loc în anul 2016. În acelaşi timp au fost efectuate 16 cercetări de evenimente, din care 13 accidente de muncă mortale, două accidente urmate de invaliditate şi un accident în afara muncii. Este o vorba despre o activitate laborioasă şi un volum important de muncă.
Tot anul trecut au fost începute nouă cercetări de evenimente, fiind vorba despre accidente de muncă grave, soldate cu opt decese ale victimelor şi două în urma cărora victimele au rămas cu invaliditate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CHINDIA A ÎNVINS BRĂILA ÎN PRIMUL AMICAL AL IERNII

Sâmbăta trecută, în ultima zi a cantonamentului centralizat de la Buftea, Dacia Unirea a disputat un amical cu Chindia Târgovişte, formaţie care ocupă locul al treilea în Liga a II-a şi care are ca obiectiv revenirea în primul eşalon fotbalistic al României. După un meci echilibrat, cu puţine ocazii de […]