Inspectorii de prevenire au desfăşurat verificări pe linia situaţiilor de urgenţă

0 0

Inspectorii de prevenire din cadrul ISU Dâmboviţa, au desfăşurat verificări pe linia situaţiilor de urgenţă la o unitate administrativ teritorială şi la o unitate de învăţământ, precum şi 9 activităţi în comun cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2 la obiective cu afluenţă mare de public. A fost efectuat şi un control de autorizare privind securitatea la incendiu la o staţie de distribuţie a carburanţilor pentru autovehicule.
În urma controalelor efectuate au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale având în vedere neregulile identificate pe timpul controalelor. Personalul de specialitate din cadrul Inspecţiei de prevenire a emis un aviz de securitate la incendiu pentru o clădire de cultură.
Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au intervenit şi la 53 evenimente: 11 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 4 incendii la vegetaţie uscată, 14 acţiuni pentru asigurare zonă, 10 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 13 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (2 deblocări de uşă, 3 acţiuni pentru salvare animale, 7 degajări de copaci căzuţi pe cabluri electrice ori căi de comunicaţii şi o îndepărtarede elemente de construcţie instabile).
Echipajele SMURD au fost solicitate şi au intervenit la 234 cazuri medicale.
În această perioadă, ISU „Basarab I” Dâmboviţa a executat misiuni pentru: transportul persoanelor suspectate/confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unităţi spitaliceşti, precum şi acţiuni de decontaminare a personalului şi tehnicii care a participat la misiunile de transport.
Subunităţile de intervenţie au desfăşurat, în localităţi din raioanele de bază, 9 activităţi de instruire cu cetăţenii privind măsurile sanitare şi de distanţare socială ce trebuie respectate pentru prevenirea infectării cu SARS-
CoV-2.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alba-neagra cu gratuitatea la transportul public în comun, pentru elevii navetişti

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a susţinut că inconsecvenţa la nivel guvernamental a privat elevii navetişti de gratuitate la transportul public în comun. Situaţia nu este una singulară la Târgovişte, dimpotrivă, a fost reclamată de edilii din toată ţara, din toamna anului trecut şi discutată inclusiv la nivelul Asociaţiilor Municipiilor […]