InfoCons: Fii informat, sănătatea este pe primul loc 

Date:

Pe eticheta ambalajului unei ape potabile, trebuie să găsiți următoarele informații esențiale conform reglementărilor și standardelor în vigoare:

1. Numele produsului: Numele specific al apei potabile, care poate include și orice adăugiri, cum ar fi „apă minerală”, „apă purificată”, „apă de izvor”, etc.

2. Sursa apei: Informații despre sursa apei, precum „apă de la izvor natural”, „apă de la robinet tratată”, sau „apă purificată prin osmoză inversă”.

3. Informații nutriționale: Valorile nutriționale pot include conținutul de minerale și substanțe chimice, precum calciu, magneziu, sodiu, potasiu, și orice alte informații relevante despre compoziția apei.

4. Conținutul mineral: Unele ape potabile pot afișa conținutul lor mineral pe etichetă, indicând cantitățile de minerale precum calciu, magneziu, și altele.

5. Producătorul: Numele și informațiile de contact ale producătorului sau a companiei care îmbuteliază apa.

6. Data de expirare sau termenul de valabilitate: Data la care apa își pierde calitățile, fiind recomandat să nu fie consumată după această dată.

7. Instrucțiuni de stocare: Recomandări privind condițiile optime de stocare a apei pentru menținerea calității sale.

8. Informații de siguranță: Avertizări sau instrucțiuni speciale pentru manipularea și utilizarea apei potabile în condiții de siguranță.

9. Etichetă eco-friendly: Informații despre caracteristicile de sustenabilitate ale ambalajului, cum ar fi dacă este reciclabil sau biodegradabil.

10. Numărul de lot și codul de bare: Informații pentru urmărirea și identificarea lotului și a producției, pentru a asigura calitatea și siguranța produsului.

11. Eventuale avertizări sau recomandări speciale: Informații suplimentare, cum ar fi avertizări pentru alergeni, instrucțiuni speciale de consum, sau alte recomandări relevante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Mascații au descins la un proxenet 

Percheziții în  Dâmbovița și Prahova,  într-un dosar de proxenetism...

Percheziții în Dâmbovița și Argeș, într-un dosar de înșelăciune cu asigurări auto

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului...

Minor dispărut, găsit de jandarmii dâmbovițeni 

Jandarmii dâmbovițeni au depistat în imediata vecinătate a unei...