InfoCons atrage atenția asupra cantității de zahăr pe care o consumam zilnic 

Date:

InfoCons a finalizat un studiu detaliat asupra produselor tip gem, dulceață, magiun și marmeladă disponibile pe piața din România. Eșantionul analizat a inclus 55 de produse, iar rezultatele au fost încorporate în aplicația europeană InfoCons pentru a oferi consumatorilor acces instant la informații esențiale despre aceste produse.

Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot scana etichetele produselor pentru a afla ingredientele, valorile nutriționale, numărul de aditivi alimentari și cantitatea de zahăr. De asemenea, aplicația dispune de un calculator integrat care permite consumatorilor să-și seteze cantitatea de produse pe care urmează să o consume, oferindu-le informații precise despre cantitatea de zahăr și caloriile regăsite în produsul selectat.

Această inițiativă este salutată ca fiind extrem de utilă pentru consumatori, oferindu-le posibilitatea de a lua decizii informate în ceea ce privește consumul de produse tip gem, dulceață, magiun și marmeladă. 

Prin furnizarea acestor informații esențiale, aplicația InfoCons reprezintă un instrument valoros pentru promovarea unei alimentații sănătoase și conștiente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...