ÎNCREDERE ÎN OCTAVIAN POPESCU

Date:

Mihai Stoica a transmis un mesaj clar despre Octavian Popescu. MM îl consideră pe mijlocaşul de 21 de ani ca fiind cel mai talentat jucător din lotul FCSB-ului, chiar dacă acesta traversează un sezon modest. Octavian Popescu a marcat doar trei goluri în acest sezon la FCSB, în cele 22 de partide bifate, în toate competiţiile. În ciuda acestui fapt, Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

După ce Andrei Cordea l-a numit pe Octavian Popescu ca fiind cel mai talentat jucător cu care a jucat la FCSB, a venit şi rândul lui Mihai Stoica să ofere declaraţii despre „perla” de 21 de ani a lui Gigi Becali.

MM susţine că Octavian Popescu este cel mai talentat jucător pe care l-a văzut antrenându-se, de când el activează în fotbal. Managerul general de la FCSB a declarat că Tavi Popescu este un fotbalist complet, chiar dacă a înregistrat o scădere în acest an.

În ciuda cifrelor modeste, MM susţine că Octavian Popescu a realizat câteva meciuri extrem de bune în acest sezon, fiind de părere că vârsta este factorul decisiv pentru scăderea sa de formă.

„Eu îl văd drept cel mai talentat fotbalist. Am spus-o de când nu începuse să joace că e cel mai talentat jucător pe care l-am văzut antrenându-se la echipele unde am fost. E complet, poate juca orice. Încă e mic şi i s-au întâmplat multe, de aia a căzut puţin.

Unii zic că are un sezon catastrofal, dar poate n-au proprietatea termenilor, că l-am auzit şi pe Neubert că a fost catastrofal Coman. N-a fost catastrofal. Catastrofal e când nu ştii o limbă şi vrei să vorbeşti limba respectivă.

Tavi, anul ăsta, a dat gol cu bulgarii (n.r. – CSKA 1948 Sofia), a dat un gol fenomenal la Galaţi şi a deblocat meciul, că eram în criză. A dat un gol, a driblat şi crainicul stadionului la Sfântu Gheorghe. Uităm astea, eu nu le uit. I-a dat două pase lui Olaru cu Craiova… Uite, mi se face pielea de găină. Ok, poate nu dă 10 goluri, dar face multe”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Un parc fotovoltaic va asigura în mare parte consumul public de energie electrică din  Târgoviște!

 În ultima  ședință de consiliu local, a fost aprobat...

Formarea profesioniștilor din educația timpurie, cu  finanțare prin PNRR

S-a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniștilor din educația...

Comunitatea din Mănești are în patrimoniu, o nouă investiție în domeniul educațional, noua Școală Drăgăești-Pământeni

Investiția în educație înseamnă investiție în viitorul comunității. S-a inaugurat...