Incidentele de la referendum în judeţul Dâmboviţa

0 0

Aşa cum ştiţi, pentru fiecare dintre cele două zile ale referendumului, au fost mobilizaţi în medie 38.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi cadre de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în plus faţă de dispozitivul curent de 12.000 de angajaţi.
Una dintre principalele misiuni ale efectivelor MAI a fost la finalizarea procesului de vot, asigurarea unei intervenţii rapide la sesizările privind posibile încălcări ale legii.
Într-o localitate din Dâmboviţa, un bărbat a fost sancţionat contravenţional pentru alertarea falsă a autorităţilor după ce a sunat la 112 şi a semnalat în mod fals un caz de corupere a alegătorilor.
Maşina unei jurnaliste de la Rise Project a fost vandalizată chiar în faţa secţiei 122 din Săbieşti, Răcari, acolo unde era observatoare. Jurnalista a chemat Poliţia la faţa locului, iar oamenii legii efectuează acum cercetări. Conform BEC, la secţia 122 din Săbieşti s-a înregistrat cea mai mare prezenţa la vot în judeţul Dâmboviţa – 76,76%. Ziarista a povestit că nu a avut altercaţii cu nimeni şi că la intrare în secţie în zonă erau parcate foarte multe maşini. Poliţia investighează acum cazul.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Rezultate finale privind referendumul în judeţul Dâmboviţa

Referendumul pentru familie s-a încheiat. Judecătorul Narcis Erculescu, preşedintele BEJ Dâmboviţa a susţinut luni, 8 octombrie, o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat rezultatele finale privind votul cu privire la referendumul pentru redefinirea familiei în judeţul Dâmboviţa. 124.312 de alegători s-au prezentat la urne, sâmbătă şi duminică, la […]