Începem să ne bucurăm de primăvară. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ş.E.

Uşor, uşor vremea începe să se încalzească în toată ţara şi ne putem bucura în voie de frumuseţea primăverii.
Meteorologii anunţă că în perioada 20 martie – 2 aprilie temperaturile cresc, în unele zone chiar peste normalul acestei perioade.
„În zona noastră, în prima săptămână, vremea va fi deosebit de caldă (16 -18 grade). Valorile termice vor scădea uşor în cea de a doua săptămână, dar vor continua să se situeze peste normele climatologice specifice perioadei.
Izolat va ploua slab, în prima zi a intervalului, iar după data de 26 martie va creşte, din nou, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor.
La munte, până pe 25 martie vremea va fi caldă (10 grade), apoi, valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice perioadei (5 – 7 grade).
Local, în prima zi a intervalului, vor fi precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, iar începând cu data de 26 martie va creşte din nou probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor mixte”, a declarat Gheorghe Dumitru, şef Staţie Meteo Târgovişte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte este în cărţi. A luat 9 puncte în 2017 Se reaprinde lupta pentru promovare

Echipa din Vechea Cetate de Scaun a câştigat nouă puncte în anul 2017. A învins cu 3-1 (Honciu 16 şi 61 – din 11 m, Neguţ39-Chiacu 52) pe Academica Clinceni şi 2-1 (Cherchez 59 şi 73 – B. Rusu 23) pe Foresta Suceava, ambele pe teren şi cu 3-0 pe […]