ÎNCEPE VIZAREA ANUALĂ

Mihai ROŞOIU
0 0

Începând din luna ianuarie, Federaţia Română de Fotbal – prin Departamentul Competiţii – organizează operaţiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori şi juniori participanţi în competiţiile organizate.
În acest sens, cluburile participante în competiţia Liga 2 Casa Pariurilor vor trebui să se prezinte la Departamentul Competiţii următoarele documente:

  1. Carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori;
  2. Licenţele de jucători profesionişti; Contractele încheiate cu jucătorii profesionişti (dacă nu se află în evidenţele
  3. FRF)
  4. Fişele originale atât pentru jucătorii seniori şi juniori care sunt transferaţi de la cluburi din Liga 1 şi campionatele judeţene, cât şi pentru juniorii legitimaţi deja la club, dar care au evoluat anterior datei de 1 ianuarie 2021 doar în competiţiile judeţene.
  5. Solicitare electronică de vize anuale separată pentru fiecare categorie de vârstă (seniori, juniori U19, juniori U17, juniori U16)

Solicitarea de viză se va face prin intermediul platformei Football Connect, în secţiunea Solicitări Vize Anuale. Prin această procedură, Federaţia Română de Fotbal vine în sprijinul membrilor afiliaţi, renunţându-se la întocmirea manuală a tabelelor de viză de către aceştia. Pentru detalii tehnice, cluburile sunt rugate să ia legătura cu reprezentanţii Departamentul Competiţii.
În situaţia în care în platforma Football Connect lipsesc jucători din lotul echipei, sunt neconcordanţe la profilul acestora sau se doreşte viză pentru juniori legiti

maţi deja la club, dar care în ultimele două sezoane au evoluat doar în competiţiile judeţene, vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii Departamentul Competiţii. Pentru ca toate aceste operaţiuni privind acordarea de vize să se deruleze în condiţii normale, cu respectarea normelor sanitare în vigoare în contextul pandemiei COVID-19, cluburile se vor prezenta cu documentele necesare la FRF conform programării de mai jos: Marţi, 19.01.2021: Unirea Slobozia Miercuri, 20.01.2021: Concordia Chiajna, Metaloglobus
Joi, 21.01.2021: SCM Gloria Buzău, FC Petrolul Ploieşti
Vineri, 22.01.2021: AFC Farul Constanţa, Fotbal Club Rapid
Luni, 25.01.2021: Viitorul Pandurii, U Craiova 1948 SA
Marţi, 26.01.2021: Ripensia Timişoara, U
Cluj
Miercuri, 27.01.2021: ASU Poli
Timişoara, Aerostar Bacău
Joi, 28.01.2021: Csikszereda, Pandurii
Lignitul
Vineri, 29.01.2021: Comuna Recea, CSM Reşiţa
Luni, 01.02.2021: CS Mioveni
Pe această cale, Departamentul Competiţii le reaminteşte membrilor afiliaţi că, în conformitate cu decizia Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 30 noiembrie 2020, perioada de transfer aprobată pentru această iarnă este 12 ianuarie – 8 februarie 2021.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Campionatul va continua sub formă de turnee

Federaţia Română de Volei a anunţat că noua formulă de disputare pentru Diviziile A1 masculin şi feminin, adoptată în toamnă dată fiind situaţia sanitară din România, va fi păstrată şi pentru returul primei ligi. Astfel, competiţiile se vor disputa în continuare sub formă de turnee, pentru a se limita infectarea […]