Începe goana după rechizite, magazinele s-au pregătit deja de școală

0 0

Mai sunt trei săptâmâni de vacanță, școala bate la ușă, iar cei mici au nevoie de rechizite. Rechizitele imprimate cu personaje din filmele pentru copii sunt mai scumpe chiar și de patru cinci ori față de cele obișnuite.
Pe vremuri, școala începea cu o călimară, un ghiozdan și câteva caiete. Astăzi, rechizitele ocupă la început de an școlar raioane întregi în supermarketuri și librării. În goana după cele necesare pentru școală, părinții au nevoie de răbdare și de bani.
Cei mici au o singură dorință scurtă și cuprinzătoare: rechizite cu personajele îndrăgite de ei. De la ghiozdan, la penar și până la caiete, pixuri și sticla de apă – totul trebuie să fie cu eroi, prințese sau monștri.
70 de lei, atât costă în medie un ghiozdan care nu are imprimat personajul niciunui desen animat, dar este cât de cât în regulă. Însă lucrurile se schimbă atunci când ajungem la capitolul ghiozdane sau rechizite cu desene sau filme pentru copii.
Un ghiozdan costă chiar și 300 de lei, iar un penar, de la 25 de lei la 100 de lei. Prețul unui caiet simplu pleacă de la 1 leu și poate ajunge până la 10 lei, iar un stilou costă în medie 25 de lei.
Dacă mai punem la socoteală hainele sau uniforma, un echipament sportiv și auxiliarele cerute la clasă, cu mai puțin de 1.000 de lei școala nu poate să înceapă.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Au crescut plafoanele și s-a prelungit valabilitatea Programului IMM Invest

Comisia Europeană a aprobat solicitarea Ministerului Finanțelor, adresată în baza Cadrului temporar pentru măsuri de ajutor de stat, de a prelungi Programul iMm Invest România și Subprogramul Agro IMM Invest, începând cu 1 iulie 2021 până la data de 31 decembrie 2021, și de a majora plafoanele schemei de ajutor […]