Începe Festivalul Cununa Petrolului, ediția a XIII-a

2 0

Timp de trei zile, la Tabăra „Căprioara”, din Moroeni, se va desfășura a XIII-a ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Ușoară și Populară „Cununa Petrolului”. Este o „relocare” din motive obiective, clădirea Clubului Flacăra, din Moreni, fiind în plin proces de reabilitare și modernizare.

La această ediție, organizatorii așteaptă concurenți de la peste 35 de cluburi și palate ale copiilor din majoritatea județelor țării, deschiderea oficială și prima secțiune de concurs fiind programate joi seară. Dintre parteneri nu lipsesc Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură și SC Carpatmontana, Primăria Municipiului Moreni, Inspectoratul Școlar Dâmbovița, SC  Parc Industrial Moreni. Juriul va fi condus ca de obicei de Titus Andrei. Din program nu lipsesc recitalurile unor artiști consacrați: Laurențiu Cazan, Silvia Dumitrescu, Adrian Daminescu, Trupa Syncron.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, PRINTRE FAVORITE LA WIMBLEDON

Organizatorii turneului de la Wimbledon au făcut publică lista capilor de serie, iar principalii favoriți la câștigarea celui de-al treilea Grand Slam al anului sunt Novak Djokovic (35 de ani, 3 ATP) și Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA). Pe lista oferită de organizatorii de la Wimbledon au fost […]