ÎNCEPE BASCHETUL. CS MUNICIPAL JOACĂ ACASĂ CU AGRONOMIA

Mihai ROŞOIU

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte va evolua şi în acest sezon pe prima scena interna, iar primul meci oficial este programat miercuri, 9 octombrie 2019, în Sala Sporturilor din oraşul nostru. În jocul de la jumatatea acestei saptamâni, formaţia pregatita de Catalin Tanase va da piept cu CS Agronomia Bucureşti, formaţie nou promovata în primul eşalon al baschetului feminin românesc.
Partida va începe la ora 18.00 şi conteaza pentru cea de-a doua runda a campionatului intern. CS Municipal Târgovişte ar fi trebuit sa îşi înceapa parcursul în stagiunea 2019-2020 saptamâna trecuta, în deplasare, cu CSM Alexandria, însa la cererea conducerii noastre, duelul a fost reprogramat pe data de 7 noiembrie. Începând din acest campionat, CS Municipal Târgovişte va avea în staff un nou antrenor secund. Este vorba despre Miruna Crâsnic, fosta jucatoare la Danzio Timişoara şi asistent la naţionala de U20 condusa de principalul Târgoviştei, Catalin Tanase.
Crânsic este, începând de saptamâna trecuta, şi antrenor secund al echipei naţionale de senioare a României, acolo unde funcţia de selecţioner este îndeplinita de turcul Ayhan Avci.
Fosta jucatoare şi antrenoare secunda la Danzio Timişoara, Crâsnic a absolvit în vara lui 2019, dupa trei ani de studii, programul FIBA Europe Coaching. Ea este prima femeie-antrenor din Romania care detine diploma de absolvire a prestigiosului curs international
FIBA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢURI

ANUNŢURI