ÎNCEPE BARAJUL! Astăzi, de la ora 16:00, începe turneul de promovare în Divizia A1 de volei feminin

Mihai ROŞOIU

csmVineri, sâmbătă şi duminică, la Iaşi, se va disputa turneul de promovare în primul eşalon valoric al voleiului feminin din România. Printre echipele calificate în această fază a competiţiei se află şi CS Municipal Târgovişte, câştigătoare a seriei A2 Vest. După rezultatele obţinute de fetele lui Alexandru luhasz, acestea sunt considerate mari favorite la clasarea pe o poziţie care să-i permită accederea în Divizia A1.
Preşedintele Ciprian Iugulescu este convins că sportivele clubului pe care-l conduce vor obţine rezultatele necesare promovării în eşalonul superior: „Fetele au demonstrat constanţă în joc şi în rezultate pe tot parcursul campionatului. Acum miza turneului este infinit mai mare şi cred că voleibalistele noastre vor face totul pentru atingerea obiectivului. La începutul sezonului am stabilit ca obiectivul nostru să fie promovarea. Pentru a ajunge în Divizia A1, au nevoie de doar două victorii în cele trei jocuri programate în acest weekend”, a spus lugulescu.
La turneu vor fi prezente CSM Târgovişte, Penicilina laşi, Universitatea Oradea şi Rapid Bucureşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FI|I DULĂI! Chindia Târgovişte - Dinamo II Bucureşti Astăzi, ora 18:00, stadion "Eugen Popescu"

Un nou meci de totul sau nimic pentru Chindia Târgovişte în faţa propriilor suporteri. Formaţia pregătită de Silviu Dumitrescu înfruntă Dinamo II Bucureşti, actuala „lanternă roşie” a seriei întâi şi niciun alt rezultat decât victoria nu va fi pe placul suporterilor şi al întregii echipe dâmboviţene. După eşecul suferit săptămâna […]