Încep lucrările la partea carosabilă a pasarelei de pe Aleea Sinaia

Cristian Stan, primarul Municipiului Târgovişte, a anunţat reluarea lucrărilor la podul peste Râul Ialomiţa, de la Valea Voievozilor şi începerea lucrărilor la partea carosabilă la pasarela peste calea ferată de la ieşirea spre Aninoasa. Tot legat de proiectul şoselei de centură, edilul a mai spus că se asfaltează pe Bulevardul Eroilor şi se fac pregătiri pentru asfaltare pe Strada Petru Cercel, existând premise pentru eliminarea disconfortului în trafic în aproximativ o lună de zile.
Primarul Cristian Stan nu a ascuns însă faptul că este, în continuare, nemulţumit de ritmul de lucru, apreciind că ar putea fi respectate termenele pe zona de asfaltare şi a podurilor, dar nu şi în cazul pasarelei peste calea ferată de la COST.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PMP vrea să coalizeze opoziţia politică împotriva PSD

Aşa cum reiese dintr-un comunicat de presă, Eugen Tomac preşedintele executiv al PMP consideră că „pentru a trimite PSD-ul în Opoziţie, toate partidele anti-PSD vor trebui să-şi dea mâna la alegerile locale, în cazul în care nu revenim la alegerea primarului în două tururi. (…) În cazul în care nu […]