Încep lucrările de reabilitare la Școala Răzvad

Vor începe lucrările de reabilitare la Școala Răzvad, o investiție majoră în sistemul educațional, pe care administrația locală condusă de primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban o va implementa cu succes. În aproximativ două săptămâni se dă ordinul de începere a lucrărilor.
În cursul zilei de miercuri, 20 octombrie 2021, primarul Emanuel Spătaru a semnat contractul de execuție lucrări pentru această investiție:
„O altă veste bună pentru comuna noastră, în special pentru copii! A fost semnat contractul de execuție lucrări pentru proiectul „Reabilitare, modernizare și dotare Școala Gimnazială Răzvad”!

Un proiect cu finanțare europeană prin ADR Sud Muntenia, Axa 10, în valoare de 7.138.588 lei, ce vizează reabilitarea întregii clădiri, în suprafață de 2408 mp, împrejmuirea acesteia dar și un nou teren de sport multifuncțional cu suprafață sintetică.
După finalizarea acestui proiect, voi fi mândru să spun că avem una dintre cele mai bune rețele educaționale. Ne ținem de cuvânt, Educația este pe primul loc”, a afirmat primarul Emanuel Spătaru.
Proiectul „REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE, DOTARE ȘCOALA GIMNAZIALĂ RĂZVAD”, este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1 Investițiile în educație, și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare. Valoarea totală a proiectului este de 8,180,380.60 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 8,016,772.99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a solicitat, în plenul Parlamentului European, intervenția Uniunii Europene în România pentru a gestiona criza medicală

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu a luat cuvântul în plenul Parlamentului European pentru a prezenta situația medicală dezastruoasă din România și a solicitat Uniunii Europene să intervină pentru a ajuta țara noastră în a gestiona criza medicală.„Pandemia nu a trecut. Mai sunt multe state membre care întâmpină probleme în a gestiona […]