Incendiu violent în comuna Odobești

0 0

Echipaje de pompieri de la Detașamentul Titu au intervenit în comuna Odobești, sat Brâncoveanu pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o magazie și un atelier.
Sosiți rapid la locul intervenției pompierii și-au concentrat acțiunile pentru salvarea casei proprietarului și pe cea a vecinului, care se aflau foarte aproape de locul incendiului. In scurt timp s-a reușit localizarea focului. Efortul a fost îndelungat, peste 2 ore, pentru cei 13 pompieri care au acționat pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor negative produse de incendiu.
Au ars aproximativ 200 mp din acoperișul magaziei, atelierul și scule electrice aflate în interior, o semănătoare de porumb, 2 tone lemn de foc, 10 baloļi de paie și cca. 500 kg coceni de porumb. De asemenea, au fost afectate de incendiu 3 motoare de tractor și 2 motopompe. Din primele cercetări, se pare că incendiul a pornit de la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
Pompierii, cu sprijinul vecinilor, au folosit motopompe pentru alimentarea autospecialelor cu apă de la fântânile din apropiere. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Accident pe DN 72A, comuna Voinești

Pe raza localității Voinești s-a produs un accident rutier.Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un bărbat de 64 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto condus de un bărbat de 67 de ani. A intervenit Garda Voinești cu o […]