Incendiu la un apartament, o persoană supraponderală, găsită în stare de inconştienţă

La Târgovişte, noaptea trecută a avut loc un incendiu destul de puternic, o persoană supraponderală, găsită în stare de inconştienţă, la faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Târgovişte. Incendiul sa manifestat la un apartament dintr-un cartier de blocuri proprietate privată.
Detaşamentul de pompieri de la Târgovişte a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospecială pentru lucru şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la locul intervenţiei pompierii au constatat ca incendiul se manifesta în interiorul unui apartament de la etajul 3. S-a acţionat atât din exterior de pe autoscara de intervenţie şi salvare de la înălţime cât şi prin interiorul blocului, pe casa scărilor.

De pe scara unde s-a produs incendiul, şase persoane s-au autoevacuat. În apartamentul cuprins de flăcări a fost găsită o persoană, supraponderală, inconştientă. Persoana a fost evacuată de pompieri şi a fost preluată de echipajul SAJ pentru îngrijiri medicale.
Incendiul a fost lichidat, acesta s-a manifestat în bucătărie cu degajări mari de fum. Pompierii au oprit extinderea la celelalte încăperi în care se aflau depozitate diverse materiale combustibile. Persoana evacuată de pompieri, de sex feminin şi supraponderală prezintă arsuri la nivelul membrelor superioare. Era conştientă şi i sa administrat oxigen în ambulanţa SAJ. În total s-au autoevacuat 35 de persoane. Au ars materiale combustibile solide din bucătărie. Echipajele de pompieri acţionează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DJ714, care ocoleşte Lacul Bolboci pe partea stângă a sensului de urcare către platoul montan, este închis

Ca urmare a ploilor abundente ce au avut loc, s-a produs o viitură în zona cabanei Zănoaga pe DJ 714. Aceasta s-a produs în apropierea unui camping în care se aflau aproximativ 60 de persoane, adulţi şi copii, care nu au fost afectaţi şi nu au avut nevoie de sprijin, […]