Incendiu la o grădiniţă din localitatea Valea Caselor (com. Valea Mare)

Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost solicitaţi să intervină, în localitatea Valea Caselor (com. Valea Mare), pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o grădiniţă.
La locul evenimentului, pompierii găeşteni s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Aceştia au localizat şi lichidat rapid incendiul, care s-a manifestat în interiorul grădiniţei, la un conductor electric căruia i-a ars izolaţia (pe aproximativ un metru lungime).
Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător ar fi cauza probabilă a producerii incendiului.
Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime. Cei 7 copii care se aflau în grădiniţă la momentul producerii evenimentului au fost evacuaţi şi au mers acasă.

ATENŢIE la utilizarea instalaţiilor electrice! Pentru siguranţa dumneavoastră:

  • Verificaţi instalaţiile electrice numai cu personal autorizat!
  • NU utilizaţi instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Utilizaţi numai aparatură electrică omologată!
  • NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori!
  • NU lăsaţi mijloacele de încălzire electrice în funcţiune, nesupravegheate!
    Cetăţeni, nu uitaţi! Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile.
    „PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cercetati de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare, pe raza localităţii Pătroaia, un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa a două persoane de 18 şi 17 ani.În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit o armă neletală […]