Incendiu la o fabrică de peleţi din localitatea Vulcana de Sus

Pompierii de la Detaşamentul Pucioasa au fost alertaţi şi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă a unei fabrici pentru producerea de peleţi din localitatea Vulcana de Sus, comuna Vulcana Băi.
La locul evenimentului salvatorii de la Detaşamentul Pucioasa s-au deplasat cu două autospeciale de intervenţie
(ASAS).
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui canal de fum, fără sită parascânteie, al unei sobe fără acumulare de căldură.
Au ars: acoperişul anexei pe o suprafaţă de cca. 30mp, rumeguş (pe o suprafaţă de cca.100 mp), instalaţia electrică, un tocător de crengi şi un uscător pentru rumeguş.
Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile (lemn şi rumeguş) existente la locul incendiului, pompierii au intervenit prompt (operaţiunea de stingere durând cca. o oră) şi au salvat din calea flăcărilor hala de producţie şi locuinţa proprietarului situate în imediata vecinătate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Două gospodării din comuna Comişani, cuprinse de flăcări

În data 18 martie, în jurul orei 23:30, pompierii târgovişteni au fost alertaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din satul Lazuri, comuna Comişani. Imediat, 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă (ASAS) şi un echipaj de ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Târgovişte sau deplasat la locul […]