Incendiu la o anexă gospodărească din comuna Măneşti

0 0

Pompierii târgovişteni au fost alertaţi, prin apel 112, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din satul Drăgăeşti – Ungureni (comuna Măneşti).
Imediat, la locul evenimentului sau deplasat două autospeciale de stingere şi un echipaj de ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Târgovişte. La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta la o anexă gospodăreescă (magazie), existând riscul extinderii la două locuinţe învecinate. Intervenţia a fost promptă, incendiul fiind lichidat rapid. Pompierii au protejat şi salvat din calea flăcărilor atât locuinţa proprietarului, cât şi o casă vecină, ambele situate în imediata apropiere a anexei. Din fericire nu au existat victime, doar pagube materiale. A ars acoperişul anexei pe o suprafaţă de cca. 20 mp, precum şi materiale textile şi cărbuni depozitaţi în aceasta.
Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui conductor electric improvizat.
ATENŢIE la utilizarea instalaţiilor electrice!
Pentru siguranţa locuinţei sau gospodăriei dumneavoastră, se interzice: – utilizarea instalaţiilor electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc) şi a consumatorilor electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Se va utiliza numai aparatură electrică omologată; – suprasolicitarea reţelei electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori.
Trebuie conştientizat faptul că improvizaţiile de orice natură, în marea lor majoritate, duc la evenimente cu urmări catastrofale. Mulţi dintre cei care recurg la improvizaţii se gândesc că pot face economie la bani, dar nu conştientizează că în realitate fac „economie” la viaţă. În primul rând la viaţa proprie, la viaţa familiei lor şi la viaţa celor din jur. Renunţaţi la IMPROVIZAŢII -Protejaţi-vă viaţa şi bunurile!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Medicii de familie pot emite prescripţii medicale pentru bolnavii cu schemă terapeutică stabilă, trataţi în cadrul programelor naţionale de sănătate curative

La solicitarea Ministerului Sănătăţii, Guvernul României a aprobat Hotărârea privind modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 155/2017 privind aprobarea programelor naţionale de sănătate pentru anii 2017 şi 2018, precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul programelor naţionale de sănătate, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coron-avirusului SARS-Cov – […]