Incendiu la camera centralei termice a şcolii din localitatea Butoiu de Jos

0 0

Joi de dimineaţă, în jurul orei 06:50, pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost alertaţi pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul camerei centralei termice a şcolii din localitatea Butoiu de Jos (comuna Hulubeşti).
Imediat, la locul evenimentului, salvatorii găeşteni s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă.
Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza coşului de fum al centralei termice (alimentată cu combustibil solid – lemne), neprotejat termic corespunzător faţă de elementele combustibile din structura acoperişului. A ars acoperişul camerei centralei termice pe o suprafaţă de cca. 50mp şi a fost degradată izolaţia termică (din polistiren) a pereţilor şcolii, pe o suprafaţă de cca.15mp. Intervenţia promptă a pompierilor, care au lichidat rapid incendiul, a salvat din calea flăcărilor clădirea şcolii.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Explozie în bucătăria unui apartament din oraşul Fieni

Miercuri seară, în jurul orei 17:30, pompierii de la Garda Fieni au fost alertaţi despre producerea unei explozii, neurmată de incendiu, în bucătăria unui apartament situat la etajul 2 al unui imobil de locuinţe din oraşul Fieni. Imediat, la locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Garda Fieni (cu două […]