Incendiu izbucnit la un depozit de vopsea din Parcul industrial Mija

0 0

Alertă de gradul zero în rândul pompierilor damboviţeni care, miercuri dimineaţă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de vopsea din cadrul Parcului industrial Mija din localitatea I.L. Caragiale, judeţul Dâmboviţa. Flăcările s-au propagat şi la o hală cu polistiren. Incendiul a pornit de la o hală în care erau depozitate diferite substanţe (printre care şi solvenţi pentru vopsea), pe o suprafaţă de aproximativ 2000 metri pătraţi. Arderea s-a propagat şi la o hala învecinată in care se afla depozitat polistiren, pe o suprafaţă de aproxima 400 de metri pătraţi.
Având în vedere amploarea evenimentului, pentru lichidarea incendiului au acţionat 14 autospeciale de stingere, 12 de la ISU Dâmboviţa şi două de la ISU Prahova. Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia comunităţilor aflate în proximitatea zonei de manifestare, ISU Dâmboviţa a transmis un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-Alert”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Efectivele MAI sunt pregătite să intervină în sprijinul populaţiei

ANM a emis şi o informare meteorologică de instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină pentru cea mai mare parte a ţării. Nici judeţul Dâmboviţa nu a fost ocolit .Efectivele MAI sunt […]