Incendiu într-o gospodărie din satul Viișoara, comuna Ulmi

0 0

Un incendiu violent a izbucnit într-o gospodărie. Focul a mistuit casa și garajul în care se afla un autoturism. Proprietarul a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind un atac de panică.
La fața locului au intervenit pompierii cu trei echipaje.
Cauza incendiului este în curs de stabilire.
Sfaturi despre cum putem să prevenim incendiile din locuință
Nu solicitați excesiv instalația electrică, prin utilizarea simul-
tană a mai multor aparate electrice a căror putere însumată poate depăși puterea instalației electrice a locuinței dumneavoastră. Asigurați curățarea și repararea, dacă e cazul, a coșurilor de fum de o persoană specializată. Nu folosiți decât materialul combustibil pentru care a fost destinată soba și evitați supraîncărcarea acesteia. Așezați o tăviță metalică în fața sobei, în dreptul ușiței. Stingeți focul din sobă înainte de a părăsi locuința. Verificați integritatea aparatelor și mijloacelor electrice de încălzire, iar în cazul în care acestea sunt defecte, reparați-le cu ajutorul unui specialist sau cumpărați- vă altele noi. Nu așezați aparatele electrice de încălzire în apropierea materialelor combustibile. Nu așezați materiale combustibile pe mijloacele electrice de încălzire. Decuplați aparatele electrice de încălzire înainte de a părăsi locuința sau de a adormi. Nu lăsați copiii nesupravegheați, cu soba aprinsă ori aparatele electrice de încălzire în funcțiune.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNȚ DE PRESĂ PRIVIND LOCURILE DE MUNCA VACANTE („MODERNIZAREA ACTIVITĂȚII LA S.C. EUROPROIECT S.R.L. PRIN CONSTRUIRE SEDIU”, Cod SMIS 102182, finanțat prin POR 2014-2020)