Incendiile de vegetaţie dau de muncă pompierilor dâmboviţeni

0 0

In luna octombrie, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 67 de evenimente: 6 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 39 incendii de vegetaţie, 14 acţiuni pentru asigurare zonă, 4 acţiuni pentru asistenţă persoane, o misiune pirotehnică şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (două salvari animale şi o deblocare uşă). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 224 cazuri medicale. Subunităţile de intervenţie au desfăşurat: 7 exerciţii pentru antrenamentul personalului de intervenţie şi 20 acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea şi evaluarea căilor de acces şi intervenţie şi verificare secţii votare).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de speciali-ate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tudose a cerut demisia... lui Ponta

Conform site-ului „Realitatea.net”, războiul din Pro România a început înainte de votul de învestire a Guvernului Orban. Ponta l-a acuzat pe Tudose că este trădător, după ce acesta a declarat, public, că este pentru învestirea noului guvern. Tudose a revenit marţi şi l-a acuzat pe Ponta că a făcut politică […]