Încă un succes pentru alpinismul dâmboviţean

0 0

cristian-stanDupă ce a escaladat cele mai cunoscute vârfuri de pe cinci continente – Elbrus, Kilimanjaro, Mont Blanc, Mc Kinley, Aconcagua, Ararat, cunoscutul alpinist dâmboviţean Geo Badea a încheiat cu succes şi expediţia din Pamir. După o ascensiune care a durat opt zile, Geo Badea şi colegul său Daniel Toader au ajuns pe Communism Peak, la o altitudine de 7495 metri. Pentru această reuşită a fost felicitat de primarul Cristian Stan, care a susţinut de la bun început organizarea expediţiei. Deplasarea şi escalada de pe „acoperişul lumii” nu ar fi fost posibile fără suportul financiar acordat de Primăria Târgovişte.
În ce priveşte următoarea provocare, Geo Badea a spus că ia în calcul o expediţie în Himalaya, cei mai înalţi munţi de pe Pământ.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Candidatura rectorului Călin Oros, apreciată şi susţinută de liderii ALDE

În legătură cu candidatura rectorului Universităţii Valahia, Călin Oros, pentru Camera Deputaţilor, pe aceeaşi lungime de undă cu Daniel Constantin, co-preşedinte ALDE, s-a situat şi fostul ministru al Educaţiei, Sorin Câmpeanu, în opinia căruia în Parlament este mare nevoie de oameni de calitate şi foarte buni profesionişti: „Luând în consideraţie […]