ÎNCĂ UN REZULTAT MARE PENTRU CĂTĂLIN AMUZA

Date:

Cătălin Amuza a reprezentat cu fruntea sus România la ediția din acest an a Campionatului European de atletism în sală – Masters, găzduită de orașul Torun (Polonia), în perioada 17-23 martie. Sportivul nostru a terminat cursa de 800 metri, la categoria M40, în primele opt locuri. Cătălin a acces în finala probei după s-a clasat pe locul 2 într-una dintre cele trei serii de calificare.

Clasarea pe locul 8 la Europeanul de sală din Polonia reprezintă cel mai bun rezultat internațional pentru atletul clubului nostru.

„Este un rezultat foarte bun pentru mine. La înscriere aveam al 18-lea timp din 28 de concurenți. La startul competiției nu credeam că pot ajunge în finală. Însă puterea pe care mi-a dat-o Dumnezeu în calificări am reușit să termin pe locul 2 seria și implicit să ajung în finală. Locul pe care l-am obținut în finală pot spune că reprezintă munca asiduă realizată în ultimii patru ani la nivel național.

În urma rezultatului obținut cred că am reprezentat cu mândrie România la acest Campionat European de sală. Pe această cale, țin să mulțumesc antrenorului și bunului meu prieten Ștefan Oprina, dar și celor de la Stalker Media, care m-au sprijinit enorm”, ne-a declarat Cătălin Amuza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...