Încă un pas spre realizarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră a judeţului Dâmboviţa

0 0

Au fost depuse ofertele pentru cel mai important proiect, ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere a judeţului. Este vorba despre „Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 şi DJ101B pe traseul limită judeţ Prahova -Moreni – Gura Ocniţei – Răzvad – Ulmi -Târgovişte – Comişani – Bucşani – Băleni -Dobra – Finta – Bilciureşti – Cojasca –

Corneşti – Butimanu – Niculeşti – Limită Judeţ Ilfov”, în lungime de 62,161 km şi cu o valoare totală de 211.822.388,29 lei.
În prezent, proiectul se află în faza de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de achiziţie publică, în vederea atribuirii contractului de lucrări, urmând ca până la jumătatea anului, în funcţie de eventualele contestaţii depuse de către ofertanţi în cadrul procedurii, să fie desemnate firmele câştigătoare.

Datorită valorii lucrărilor şi lungimii traseului, prin proiectul tehnic, obiectivul a fost împărţit în următoarele sectoare:

  • Lot 1 – DJ 720B Ulmi – Gura Ocniţei şi DJ 720 Gura Ocniţei – Moreni – Limită judeţ Prahova L=13,169 km
  • Lot 2 – DJ 711 Ulmi – Comişani – Băleni

L=16,000 km

  • Lot 3 – DJ 711 Băleni (pod peste Racoviţa) – Dobra Bilciureşti – Cojasca L=19,350 km
  • Lot 4 – DJ 711 Cojasca (pod peste Canal) – Bujoreanca şi DJ 101B Lucianca -Niculeşti – Limită judeţ Ilfov L=13,642 km

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Noua aducţiune de apă potabilă în oraşul Pucioasa a fost finalizată

Una dintre problemele strigente ale oraşului Pucioasa a fost apa potabilă. Spunem că a fost pentru că veştile sunt extraordinare pentru locuitorii oraşului Pucioasa şi asta pentru că, începând cu luna martie, oraşul va fi alimentat cu apa potabilă dintr-o nouă sursă care nu are niciun contact cu râul Ialomiţa […]