Încă un lot de zece străzi în curs de modernizare

Executivul Primăriei Târgovişte a mers, ieri dimineaţă, pe şantierul din Microraionul III, unde a început modernizarea unui lot nou, care include nu mai puţin de zece străzi: Alexandru Ilie, Dr. Leo Plângă, Pictor Ion Crăciun, Mr. Oprescu Adrian, Bastionului, Udrea Bălcescu, Rovine, Plevnei, Tighina şi Herţa. Potrivit primarului Cristian Stan, străzile Dr. Leo Plângă, Pictor Ion Crăciun, Alexandru Ilie, Bastionului şi Tighina vor fi asfaltate integral anul acesta, urmând ca întregul proiect, cu o valoare de 2,4 milioane de lei, să fie finalizat în primăvara viitoare.
Tot legat de infrastructura rutieră, edilul a adăugat că a fost pregătit şi va începe un nou proiect de modernizare a unor străzi cu lungimea totală de 3,4 kilometri, între care şi Str. Căpitan Tudorică Popescu. Alături de primarul Cristian Stan au fost în teren viceprimarii Cătălin Rădulescu şi Monica Ilie şi mai mulţi şefi de direcţii din subordine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Membri ai Federaţiei "Solidaritatea Sanitară" pichetează azi Ministerul Sănătăţii

Federaţia „Solidaritatea Sanitară” a anunţat declanşarea procesului de consultarea a membrilor de sindicat şi organizaţiilor membre în privinţa organizării unui program de proteste ample. Decizia finală va aparţine Consiliului de Coordonare la FSSR care se va întruni astăzi, la Bucureşti. Un prim protest, sub forma unei greve japoneze a avut […]