ÎNCĂ UN EȘEC LAMENTABIL PENTRU CSM TÂRGOVIȘTE

Date:

Sezonul fabulous s-a încheiat pentru CSM Lugoj așa cum a început. Câștigătoare ale Supercupei României, bănățencele au triumfat și în Cupa României.

Finala, ediția 2023, disputată în Pitești Arena, a avut de toate. Suspans, determinare, ambiție, încrâncenare, reveniri spectaculoase și puncte incredibile. Două echipe care au crezut în șansa lor până la final.

Lugojul a jucat cu inima, la sacrificiu și la final s-a bucurat de un nou trofeu. Alături de suporterii veniți de la sute de kilometri depărtare pentru a-și încuraja favoritele. Târgoviște a dat senzația la un moment dat că poate întoarce meciul, dar bănățencele au arătat că stau bine mental, nu au cedat și au pus capăt disputei în setul 4 după 25-16, 26-24, 22-25, 25-21.

Trofeul a fost înmânat căpitanului Silvija Popovic, liberoul Lugojului, de președintele Confederației Europene de Volei, Aleksandar Boricic. Apoi, oficialul CEV, împreună cu președintele FR Volei, Adin Cojocaru, au oferit și medaliile pentru echipa câștigătoare

Yelizaveta Ruban a fost desemnată MVP-ul Turneului Final de la Pitești. Azera a făcut două meciuri incredibile și a fost de neoprit la atacurile în forță. Antrenorul Ugljesa Segrt a fost și el foarte mulțumit la final. ”Această echipă este minunată. Cee ace am realizat în acest sezon a fost ceva de vis! Incredibil, nu am cuvinte să le mulțumesc”, a declarat tehnicianul sârb.

Târgoviștencele au luat argintul, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, când au pierdut finala cu Volei Alba Blaj, Rămân însă cu trofeul din 2016. O echipă care a demonstrat caracter până la capăt și care va avea puterea să o ia de la capăt. Două locuri doi (campionat plus Cupa României), dar ținta va fi mereu prima poziție.

Voleiul a avut, cu siguranță, de câștigat la Pitești, într-o sală primitoare, cu niște organizatori exemplari. Mulțumim Primăria Pitești, mulțumim FC Argeș Pitești, mulțumim tuturor celor care au contribuit la această organizare. Și nu în ultimul rând sponsorilor noștri!

FINAL FOUR CUPA ROMÂNIEI

Semifinale

CSM Volei Alba Blaj-CSM Lugoj 2-3 (24-26, 20-25, 26-24, 25-15, 11-15)

CS Dinamo București-CSM Târgoviște 2-3 (13-25, 11-25, 25-17, 25-17, 12-15)

Finală

CSM Lugoj-CSM Târgoviște 3-1 (25-16, 26-24, 22-25, 25-21).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Polițiștii rutieri dâmbovițeni fac razii în  tot județul Dâmbovița 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița...

Stop traficului de persoane!O sesiune informativ preventivă dedicată asistenților maternali și minorilor 

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a...