ÎNCĂ O LOVITURĂ REUȘITĂ DE FRF

Date:

Federația Română de Fotbal și Betano, parte a Kaizen Gaming, prelungesc parteneriatul strategic până în anul 2030, devenind cel mai longeviv parteneriat al brandului la nivel global. Extinderea parteneriatului reprezintă o etapă importantă în colaborare și demonstrează angajamentul comun al acestora de a promova excelența în sport în România.
În ultimii doi ani, FRF și Betano și-au unit viziunea și experiența pentru a dezvolta Cupa României Betano, una dintre cele mai iubite competiții de fotbal din România. Sezonul competițional curent a prezentat un nou format al Cupei, care a adus spectacolul mai aproape de fanii din tribune și de cei de acasă.

Ca parte a colaborării, Betano s-a implicat activ în demersurile de marketing, lucrând alături de un ecosistem extins de parteneri, printre care FRF, parteneri media și reprezentanți ai echipelor calificate în Cupa României Betano, pentru a dezvolta campanii menite să crească vizibilitatea competiției și să faciliteze interacțiunea cu fanii sportului. Cea mai recentă acțiune este dezvoltarea show-ului TV și digital Bate Cupa, prima emisiune care oferă expunere tuturor celor 24 de echipe calificate în grupele Cupei și îmbină abilitățile fotbalistice ale jucătorilor activi cu entertainmentul.

„Istoricul bunei colaborări cu FRF și perspectiva comună asupra potențialului sportului în România ne-au oferit cele mai bune premise pentru a continua acest parteneriat, care devine astfel cea mai extinsă colaborare a noastră la nivel global. Performanța remarcabilă înregistrată de actualul format competițional este cea mai bună încurajare de a continua să contribuim împreună la dezvoltarea sportului pe plan local”, a declarat Julio Iglesias, CCO Kaizen Gaming.

“Este un moment deosebit, întrucât marcăm cea mai lungă prelungire de parteneriat înregistrată vreodată de către FRF – o extindere de 6 ani a colaborării noastre cu Betano pentru Cupa României. Acest nou contract, unul pe o perioadă atât de îndelungată, reflectă încrederea reciprocă dintre FRF și Betano, dar și recunoașterea contribuției esențiale la dezvoltarea și promovarea fotbalului românesc. Împreună, ne propunem să ducem Cupa României Betano la un alt nivel și să consolidăm poziția acestei competiții ca unul dintre cele mai importante evenimente sportive din țara noastră. Parteneriatul nostru cu Betano nu este doar o alianță comercială, ci un parteneriat strategic ce reflectă angajamentul nostru comun față de promovarea valorilor sportului. Una dintre realizările remarcabile ale acestei colaborări este efortul susținut de Betano în ceea ce privește proiectele de marketing dedicate creșterii vizibilității și notorietății Cupei României Betano”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...