ÎNCĂ O CASĂ AFECTATĂ DE INCENDIU REPARATĂ PRIN IMPLICAREA BISERICII STRĂBUNE

0 0

În spirit de comuniune şi iubire creştină solidară, prin intermediul unei colecte, preoţii Pr. Georgian Grigore, Pr. Dan Gabriel Pavelescu, Pr. Marin Bugiulescu, împreună cu credincioşii Parohiei Băleni Români, Protoieria Târgovişte Sud, cu binecuvântarea Inaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, au sprijinit familia domnului Marin Nicolae, din localitate, oferindu-i materialele de construcţie necesare şi manopera aferentă, pentru repararea acoperişului casei sale, ce a fost recent distrus de foc.
Reamintim că Eparhia noastră a sprijinit, în ultima vreme, prin contribuţia Centrului Eparhial, a unor preoţi de la parohii şi a enoriaşilor, mai multe familii ce s-au confruntat cu accidente ce le-au distrus, parţial sau total casele.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Flashmob - Hora Unirii, pentru a marca Centenarul Marii Uniri

In cadrul proiectului de tineret „Manifestări dedicate Zilei Tineretului şi Zilei Europei 2018″, s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Târ-govişte un concurs de întreceri sportiv-dis-tractive pe echipe mixte(formate din 5 fete şi 5 băieţi cu vârsta între 14-19 ani) pentru marcarea Zilei Naţionale a Tineretului şi a Zilei Europei. Cei […]