Inaugurarea Școlii Gimnaziale nr. 2 Picior de Munte-Boboci

Date:

Un moment semnificativ pentru comunitatea din satul Picior de Munte. Administrația condusă de primarul Gheorghe Sandu a reușit să implementeze cu succes proiectul de extindere și dotare a școlii, demonstrând un puternic angajament față de educație și dezvoltarea localității. Această investiție va oferi elevilor condiții moderne de învățare și va contribui la îmbunătățirea calității educației, sporind atractivitatea comunității pentru familiile din zonă. De asemenea, prezența oficialităților la eveniment subliniază importanța acestui proiect la nivel județean și regional.

Este un  proiect pentru care Primăria Dragodana  a obținut fonduri Regio în vederea extinderii imobilului Școlii Boboci din satul Picior de Munte, comuna Dragodana, și dotării la standarde europene în scopul îmbunătățirii infrastructurii educaționale. 

Gazdă primitoare a fost primarul Gheorghe Sandu.Nu au lipsit  președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, reprezentantul  ADR Sud-Muntenia,  și alți  invitați de la județ.

Lucrările au vizat realizarea a opt săli de clasă, a trei laboratoare și a unei săli de sport, amenajarea incintei și împrejmuirea școlii, astfel încât să fie create condiții adecvate pentru desfășurarea activităților sportive și educaționale, alături de dotarea corespunzătoare a investiției propuse prin proiect. Durata de implementare a proiectului este de 71 de luni, valoare totală a fost  de 9.828.829,36 lei, din care 8,35 milioane de lei este finanțarea nerambursabilă de la Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), peste 1,27 milioane de lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Național, iar aproape 197 de mii de lei reprezintă cofinanțarea Primăriei Dragodana. 

O viziune împlinită pentru comunitate: educație de calitate

Faptul că educația este prioritară pentru primarul Gheorghe Sandu, se vede cu ochiul liber.  Investind în educație, se investește  în viitorul copiilor  .

Odată cu inaugurarea acestui proiect educațional, administrația județului Dâmbovița demonstrează că investiția în viitorul copiilor este o responsabilitate asumată cu seriozitate.

Din program nu au lipsit surprizele frumoase și multă bucurie pentru copiii comunității.

Au completat povestea de astăzi, personajele îndrăgite din lumea copilăriei, dar și baloanele colorate și de spumă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...