Înaintări în grad şi treceri în rezervă la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

În această dimineaţă, la sediul ISU „Basarab I ” Dâmboviţa, a avut loc o festivitate care a marcat două momente emoţionante pentru pompierii dâmboviţeni.
Primul moment a fost dedicat avansării în gradul următor, înainte de termen, cu ocazia Zilei Naţionale a României, a cadrelor militare (un ofiţer şi 7 subofiţeri) care s-au evidenţiat, prin rezultate foarte bune, în activitatea desfăşurată.
Al doilea şi cel mai emoţionant moment a fost trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a trei subofiţeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa: plutonier adjutant şef GăLIE Claudiu Mihail de la Garda de intervenţie Voineşti, plutonier adjutant şef GHEORGHE Gheorghe de la Detaşamentul de Pompieri Găeşti şi plutonier adjutant şef STATE Stelian de la Garda de intervenţie Vişina.
Cu ocazia pensionării, primul-adjunct al inspectorului şef le-a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfăşurată, adresându-le mulţumiri şi felicitări pentru profesionalismul, devotamentul şi implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare.
Acum, la finalul carierei lor, colegii îşi exprimă cele mai sincere gânduri de admiraţie şi respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, linişte sufletească şi împliniri alături de cei dragi.
Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În Dâmboviţa sunt aşteptaţi la vot 423.626 de cetăţeni

Numărul total de alegători înscrişi în listele electorale permanente pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din 6 decembrie 2020, în Circumscripţia electorală nr. 16 Dâmboviţa este de 423.626 de cetăţeni.Din totalul de 423.626 de cetăţeni, 205.176 sunt bărbaţi iar 218.450 femei.În mediul urban din Dâmboviţa, din totalul de 423.626 […]