În zilele următoare se vor relua lucrările de asfaltare în comuna Răzvad

Date:

Infrastructura rutieră  este pusă la punct în procent de 90 %,  din această  primavară, administrația locală va relua lucrările  de asfaltare pe străzile  rămase  încă  neasfaltate.  Este vorba despre proiectul prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”,  care include 10,8 km de drumuri. O mare parte  din proiect  s-a implementat.Valoarea investiției este de 6 milioane de lei, la care se adaugă TVA. Din proiect  fac parte străzile Preot Goglea și Furtunești – tronsoanele unde s-a introdus  și  rețeaua de canalizare, Gura Văii, Livada cu Pruni, fostei Primării, Câmpului, Percepției, Gării – tronsonul spre stadion; Dispensarului, Luncă – patru tronsoane (ultimele care rămăseseră neasfaltate); Bleaju și Fântânele – trei tronsoane.

S-au finalizat două proiecte importante prin PJDL,  în satul Valea Voievozilor- pe strada Tudor Vladimirescu 

Printr-un proiect cu finanțare prin PJDL, s-au efectuat racordurile la canalizare, pentru gospodăriile care nu aveau. Valoarea obiectivului realizat a fost de 1,2 milioane de lei.Tot prin Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL) inițiat de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la Răzvad s-a  realizat trama stradală în satul Valea Voievozilor, strada Tudor Vladimirescu.

De vineri, 1 martie 2024, încep  lucrările de extindere a rețelei de canalizare în Răzvadul de Jos

Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru a emis ordinul de începere  a lucrărilor  pentru extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Jos. Efectiv, de vineri, 1 martie încep lucrările. Este vorba despre un proiect  realizat  prin POIM, vizează rețea de canalizare pe  o lungime de peste 13 mii de metri liniari, 11 stații de pompare și 1254 de racorduri. 

Vorbim de zona de la punctul Primăriei, către Gura Ocniței, strada Luncă, cât și strada Ploiești, plus toate celalte străzi adiacente. Vorbim și despre celelalte străzi de până în primărie, în Răzvadul de Sus, respectiv strada Percepției, Luca, dar și strada Gării, Fete, Dispensarului, Bisericii din Răzvadul de Jos, toată zona care este momentan neacoperită de rețeaua de canalizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...