În timp ce la Târgovişte viitorul echipei de baschet este incert LA ARAD SE VORBEŞTE DESPRE EUROPA

Mihai ROŞOIU
0 0

finala_baschet_trgoviste_cu_arad-transfer_ro-13may-c7d29aMarcel Urban, preşedin-tele noii campioane a României, ICIM Arad, nu şi-a ascuns dorinţa ca, din sezonul viitor, echipa sa să joace în grupele FIBA Europe Cup, după ce în ultimele două stagiuni a evoluat în CEWL Cup, a treia competitje europeană ca valoare.
„Personal, aş prefera să putem să ne înscriem în FIBA EuroCup, o competitie puternică şi în care avem experientă. Nu trebuie să ne întindem foarte mult, în Euroligă am avea nevoie de un lot solid, atât numeric, cât şi valoric, plus garantii bancare. Eu zic că suntem încă departe, dar decizia nu o iau doar eu, vom analiza situatia în consiliul de conducere al clubului. În acest sezon am avut pe hârtie un buget de 13 miliarde, e clar că vom avea nevoie de unul mai mare dacă ne propunem aceleaşi obiective, plus participarea într-o cupă europeană supe-rioară. În privinţa lotului pentru sezonul viitor, vrem să păstrăm scheletul de bază din acest sezon. Însă de abia după stin-gerea datoriilor şi stabilirea obiectivelor vom începe negocierile cu jucătoarele pe care ni le dorim”, a declarat Marcel Urban.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ÎNCEPE BARAJUL! Astăzi, de la ora 16:00, începe turneul de promovare în Divizia A1 de volei feminin

Vineri, sâmbătă şi duminică, la Iaşi, se va disputa turneul de promovare în primul eşalon valoric al voleiului feminin din România. Printre echipele calificate în această fază a competiţiei se află şi CS Municipal Târgovişte, câştigătoare a seriei A2 Vest. După rezultatele obţinute de fetele lui Alexandru luhasz, acestea sunt […]