În satul Decindeni, comuna Dragomireşti, sală de sport cu 180 de locuri

0 0

sala-de-sport-dragomirestiIn comuna dâmbovi-ţeană Dragomireşti, satul Decindeni, se realizează o sală de sport ultra modernă, la standarde europene. Sala are o capacitate de 180 de locuri şi la momentul acesta este unica sală din mediul rural de la nivelul judeţului Dâmboviţa care are o asemenea capacitate. Investiţia se realizează cu finanţare prin CNI şi are o valoare de 50 de miliarde lei vechi. Edilul Dragoş Vlădules-cu şi preşedintele CJ, Adrian Tuţuianu au făcut o vizită de lucru pe şantierul sălii de sport unde se lucrează intens. Lucrările au început în luna martie a anului 2016 şi vor fi finalizate undeva în luna februarie a anului 2017. „Ne aflăm în satul Decindeni, comuna Dragomireşti, în incinta unei săli de sport încă nefinalizată. Este vorba de o sală de sport cu 180 de locuri. Mă mândresc cu aceast lucru pentru că la momentul de faţă este singura sală din mediul rural care se realizează la o capacitate de 180 de locuri. Am fost sprijinit de preşedintele CJ în obţinerea finanţării pentru acest obiectiv. Investiţia costă în jur de 50 de miliarde lei vechi, adică 1 milion de euro”, a declarat primarul Dragoş Vlădulescu.
Primarul comunei Drago-mireşti nu a omis să amintească de sprijinul primit din partea preşedintelui CJ, Adrian Ţuţu-ianu în obţinerea finanţării pentru acest obiectiv.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Boicot PNL şi PMP în Consiliul Local Răzvad

Şi la Răzvad, consilierii PNL, dar şi consilierii PMP se pretează la un circ politic ieftin care ar trebui să fie în altă parte, nu în CL Răzvad sau în Primăria Răzvad, unde interesele cetăţenilor ar trebui să fie pe primul loc. Luând drept model atitudinea colegilor PNL din CJ […]