ÎN MECIUL DE BARAJ F.C. ANINOASA A RATAT PROMOVAREA ÎN LIGA A 3-A

S.A.
0 0

sportAşteptată cu multă încredere, partida dintre campioana judeţului PRAHOVA, ASTRA CIORANI şi F.C. ANINOASA, disputată sâmbătă, 21 iunie 2014, pe stadionul MUNICIPAL din SF. GHEORGHE (COVASNA), s-a încheiat cu victoria la limită, 2-1, în favoarea prahovenilor, ASTRA CIORANI promovând în Liga a 3-a.
Aşa cum mă aşteptam, ambele echipe au fost egale în joc. Prima repriză a aparţinut dâmboviţenilor, când se puteau desprinde în învingători, dar s-a rata mult. în partea a doua, cu sprijinul nemijlocit al arbitrului, ASTRA s-a desprins dintr-o fază fixă oferită de arbitrul BARBU MARIAN (FĂGĂRAŞ).
Nu vreu să-i scuz pe elevii lui GÂLMENCEA, dar îi cunoaştem maniera de arbitraj a lui BARBU MARAIN, deoarece în campionatul recent încheiat (în retur), la C.S.M. CÂMPINA, ne-a făcut „franjuri”. A dorit cu orice preţ să câştige gazdele încât a „uitat” să mai fluiere finalul meciului după 10 minute de prelungiri, iar toate acţiunile se desfăşurau doar la poarta gazdelor, noi nu aveam voie să trecem de centrul terenului. Până la urmă am rezistat şi am scos un 0-0, ceea ce l-a supărat şi mai tare pe „fluieraş”, promiţând că se va revanşa.
Acum am înţeles că, în minutul 60, a acordat o lovitură liberă de la 20 metri echipei ASTRA, fază din care prahovenii au marcat golul victoriei (la prahoveni au marcat MOTOI). Văzând că şansa i-a surâs, trebuia să facă totul ca să menţină rezultatul.
Aşa se face că, în minutul 70, la o fază banală, când jocul era oprit, F.C. ANINOASA beneficia de o lovitură liberă, PAHONŢU a dorit să execute repede, însă mingea era la adversar (trăgea de timp), l-a împins pe acesta ca să-i ia mingea. Arbitrul a văzut faza şi, în loc să acorde cartonaş galben prahoveanului pentru tragere de timp, i-a dat lui PAHONŢU avertisment, cum era al doilea, l-a eliminat.
Cu o lovitură liberă acordată nejustificat, cu gol marcat, cu eliminare, gata! BARBU MARIAN (FĂGĂRAŞ) şi-a făcut treaba, şi-a îndeplinit obiectivul, victoria prahovenilor.
Cum forţele pe teren erau egale, doar arbitrul putea să facă diferenţa şi i-a executat pe dâmboviţeni. Păcat că nu suntem lăsaţi să promovăm de către arbitrii din FĂGĂRAŞ, F.C.M. TÂRGOVIŞTE având „probleme” cu aceştia în mai multe meciuri, probabil şi
din faptul că CIVITAS FĂGĂRAŞ s-a
retras din campionat după ce a fost învinsă de noi. M. BARBU a fost jucător la CIVITAS?!
Acum că s-a terminat, F.C. ANINOASA trebuie să o ia de la capăt, să se pregătească cât mai bine şi la anul să promoveze în Liga a 3-a. în mod cert nu va mai fi împerecheată cu PRAHOVA şi nici BARBU nu-i va mai arbitra.
Am înţeles, s-a zis că a greşit arbitrul, dar de ce numai într-un sens? Câte îmbrânceli pentru intrarea în posesia mingii nu aţi văzut (jocul fiind oprit) fără ca arbitrul să acorde cartonaş galben celui care doreşte să reia jocul cât mai repede? Aţi văzut câte greşeli de arbitraj
sunt şi acum la CAMPIONATUL MONDIAL, se anulează goluri valabile, se înscriu goluri din ofsaid, nu se acordă 11 metri şi multe altele. Probabil, „inspiraţi” de aici, şi ai „noştri” îi copiază în ce este mai rău, în deturnarea unor meciuri pentru a se ajunge la rezultatul dorit.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Campionatul Mondial de Fotbal - Brazilia 2014 Ghana, pe picior de egalitate cu Germania !

Campionatul Mondial de Fotbal, Brazilia 2014, nu se dezminte, continuând să fie unul al surprizelor. Dar, această nouă ediţie a provocat şi unele mici… „schimbări” dincolo de graniţele braziliene. Astfel, la Bogota, din cauza faptului că suporterii columbieni sunt foarte iuţi, sărind din orice la bătaie, primarul general al capitalei […]