În martie reîncep lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere

0 0

In luna martie vor debuta lucrările de reparaţii şi modernizare la mai multe străzi din municipiul Târgovişte, pe o lungime de 3,5 kilometri.
Primarul Cristian Stan a precizat că există finanţare rambursabilă, prin credit, pentru acest prim lot, astfel încât proiectul va demara imediat ce vremea va fi favorabilă, banii urmând să fie recuperaţi ulterior, prin OG 28, de la Ministerul Dezvoltării.
Este pregătită documentaţia şi pentru asfaltarea mai multor străzi din Cartierul Priseaca, pe o lungime de 2,8 kilometri.
Primarul Cristian Stan a mai anunţat că, până la finele lunii aprilie, va fi încheiată şi licitaţia pentru continuarea proiectului Şoselei de Centură, cu tot ce înseamnă cale de rulare, trotuare, reţele de apă-canalizare şi iluminat.
Primăria mai are în pregătire încă un proiect pentru asfaltare în Priseaca, pe o lungime de patru kilometri, cu perspective ca lucrările să înceapă în toamna viitoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Creşteri semnificative în industria locală

In materialul prezentat în şedinţa colegiului prefectural, referitor la evoluţia principalilor indicatori economi-co-sociali la nivelul judeţului, pe parcursul anului trecut, direcţia judeţeană de statistică a pus în evidenţă o creştere medie cu 1,8% a producţiei industriale realizate în Dâmboviţa, comparativ cu 2015. Evoluţia cea mai spectaculoasă a fost în industria […]