În județul Dâmbovița s-a ajuns la INCIDENȚA de 7,07

Creștere galopantă a ratei de infectare în județul Dâmbovița, unde s-a ajuns la INCIDENȚA de 7,07. În județ sunt înregistrate în ultimele 24 de ore peste 373 de cazuri noi, și am atins și un RECORD NEGATIV al deceselor în ultimele 24 de ore, 16 decese. Clar, specialiștii din sănătate spun cu subiect și predicat că, în județul Dâmbovița, vorbim despre o TRANSMITERE GALOPANTĂ. La o primă analiză, în județul Dâmbovița, 1 din 4 dâmbovițeni testați în ultimele zile, era pozitiv. Autoritățile fac apel la cetățeni să fie responsabili și să facă tot posibilul să respecte măsurile impuse.

Este momentul ca fiecare cetățean, vaccinat sau nevaccinat, să conștientizeze acest pericol care se răspândește cu rapiditate. Cu toții ar trebui să ne oprim în loc, să analizăm pericolul și să ne repoziționăm și să respectăm cu sfințenie măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.
PURTAŢI MASCA atât vaccinații cât și nevaccinații, RESPECTAȚI DISTANȚAREA SOCIALĂ, EVITAȚI DEPLASĂRILE CARE NU NECESITĂ URGENȚĂ, EVITAȚI ÎNTÂLNIRILE CU PERSOANE CARE NU LOCUIESC ÎN ACEIAȘI CASĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COOPERARE CU AUTORITĂȚILE DIN BELGIA, ÎNTR-O CAUZĂ DE TRAFIC DE DROGURI

Ca urmare a activităților de cercetare penală efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Dâmbovița, au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, în localitatea Crevedia, a fost indisponibilizat un pistol cu bile și a fost dispusă măsura asigurătorie a sechestrului asupra unui autoturism, asupra unui imobil și asupra a […]