În Găeşti, Sunt mai multe variante pentru renaşterea fotbalului

A.l.
0 0

SPORTVara trecută, Săgeata Cătunu şi-a mutat domiciliul la Găeşti alegând să joace meciurile de acasă pe stadionul Tineretului şi să se numească Săgeata Găeşti. Din cauza unor neînţelegeri şi mofturi nejustificate, trupa lui Florin Marcu (preşedinte) şi Nicu Ifrim (antrenor) a disputat ultimele trei meciuri din tur, din organizare proprie, la Perşinari. În retur, a evoluat la Produleşti
până în etapa a 28-a, când trebuia să joace în deplasare cu Libertatea Urzi-ceanca. Plictisită, demoralizată, fără bani şi jucători, s-a retras din competiţie. Nu cred că această grupare „nomadă” va mai continua în Onoare (Liga a 5-a) sau în Promoţie (Liga a 6-a).
La Găeşti, această echipă avea tot confortul: teren, vestiare (cu condiţii), juniori (antrenor Gelu Ghenu). De asemenea, avea asigurate baremurile de arbitraj şi ale observatorilor AJF, salarii, bonusuri, transport, echipament şi de multe ori câte un „protocol”.
Fiind un mare pasionat şi iubitor al sportului cu balonul rotund, primarul Găeştiului, Gheorghe „Griguţă” Grigo-re, ia în calcul varianta renaşterii fotbalului în oraşul frigiderelor.
Aseară, Griguţă a venit acasă după ce a fost în concediu în Croaţia. Se va consulta cu cei apropiaţi în privinţa fotbalului.
E posibil ca echipa din Găeşti să activeze încă din sezonul viitor din eşaloanele inferioare. Nu-i exclusă o asociere cu Viitorul Găeşti, echipă care activează în Liga a 6-a (Promoţie).
Fuziunea cu Progresul Mătăsaru a fost doar un simplu zvon. Mihăiţă Ene, antrenorul echipei din Mătăsaru, infirmă această variantă.
În acest moment, la Găeşti activează, fără să evolueze în vreo competiţie, trei grupe de copii, antrenate de Mimi lonescu, Gelu Ghenu şi Dan Nicolae.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Mândru, Penescu şi Gheorghe au promovat cu F.C.M. Alexandria. Colonia dâmboviţeană se măreşte cu Bogdan Matei

Originar din Pucioasa, Romică Ciobanu este unul dintre antrenorii dâmboviţeni în ascensiune. În judeţul de baştină a antrenat puţin: pe Viitorul Pucioasa, pe juniorii B de la Chindia Târgovişte, pe care i-a predat lui Irinel Voicu când a plecat la F.C.M. Alexandria. Această echipă a preluat-o la jumătatea sezonului 2014-2015, […]