În derby-ul local, Chindia – F.C.M., Două faze litigioase

A.l.

SPORTConfruntarea dintre Chindia şi F.C.M. Târgovişte (scor 1-1) a fost una deschisă, fără menajamente, cu multe faze de poartă.
Echipa din Şotân-ga şi-a atras de partea ei marile ocazii, iar cea din Vechea Cetate de Scaun a încercat să obţină victoria, dar a avut o formă slabă. N-a fost în apele ei.
Oaspeţii s-au apărat cu exactitate, fundaşii centrali Gâldău şi Olteanu neutralizându-i pe Cherchez şi, apoi, pe Bucă.
Apoi, G. Petre a fluidizat traficul spre poarta lui Popescu cu pase spre Dragnea şi Popa.
Elevii lui Puiu Becheanu au
îmbinat rigoarea marcajului cu severitatea presingului şi fineţea ţesăturilor de pase.
„Lăncierii” domneşti au atacat adversarul pe nişte trasee minuţios fabricate, dar băieţii lui Ghiorghi Zotic le-au citit intenţiile.
Odată cu trecerea timpului, elevii lui Silviu Dumitrescu s-au precipitat, iar pe final de meci au jucat haotic, fără inspiraţie. Au bătut degeaba la o uşă ferecată.
Au fost şi două faze litigioase la poarta Chindiei, la scorul de 1-1. In minutul 59, portarul Popescu a scăpat balonul, Dragnea a fost pe fază, a vrut să şuteze, dar a fost ţinut de Vătavu şi incomodat să înscrie fără ca centralul Adrian Vizireanu (Buzău) să dicteze penalty.
Apoi, în minutul 81, după un corner executat de Enescu, în gura porţii, Olteanu a deviat balonul, care a fost respins de către Călin Marin. Multă lume a văzut că mingea a depăşit dunga albă, dar asistentul Alexandru Mihalcea (Muntenii Buzău) a rămas cu fanionul jos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O NOUĂ VICTORIE PENTRU "ŞCOLARII" ANDREI ADIOHOS

Duminică, 17 noiembrie, a avut loc ultima etapă din turul Campionatul Naţional de baschet masculin Under 18. CSŞ Târgovişte a învins categoric echipa CN Aurel Vlaicu Bucureşti, scorul final al jocului, disputat pe terenul dâmboviţenilor, fiind 75 – 52. Marcatorii echipei pregătite de Andra Adiohos au fost: N. Adiohos 25 […]