în comunele Moroeni, Cojasca şi Corbii Mari, se vor implementa proiecte depuse de CJ pe POCU

Depunerea de proiecte cu finanţare pe Programul Operaţional Capital Uman, reprezintă o altă prioritate pe agenda de lucru a CJ Dâmboviţa. Preşedintele CJ, Alexandru Oprea a făcut o scurtă radiografie a ceea ce înseamnă proiectele CJ Dâmboviţa, depuse pe POCU. Comunele Moroeni, Cojasca şi Corbii Mari vor fi beneficiarele unor proiecte depuse de CJ pe Programul Operaţional Capital Uman. Proiectele au ca scop reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie.
„Avem preocupări pentru a depune proiecte pe ceea ce înseamnă Programul Operaţional Capital Uman. La această dată CJ Dâmboviţa a depus trei astfel de proiecte şi anume: „Marginalizat dar Activ Social ca Tine” în comuna Moroeni, judeţul Dâmboviţa, „Parteneriat Activ pentru Comunitate marginalizată Teritorial” în comuna Cojasca, judeţul Dâmboviţa şi „Integrare prin educaţie şi ocupare în judeţul Dâmboviţa” – comuna Corbii Mari. Valoarea proiectelor este de 41.103.000 lei, iar obiectivul general este reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie. Mai avem alte proiecte aflate în evaluare depuse pe POCU – Axa 6…”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.
Sunt în stadiu de evaluare şi alte proiecte ale CJ Dâmboviţa cu finanţare pe Programul Operaţional Capital Uman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul PSD, Corneliu Ştefan spune că autorităţile centrale vor sprijini judeţul Dâmboviţa

Deputatul PSD, Corneliu Ştefan este încrezător că autorităţile centrale vor acorda o atenţie sporită priorităţilor şi obiectivelor stabilite la nivelul judeţului Dâmboviţa pentru perioada următoare. În acest sens, vicepremierul României, Ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh a purtat o discuţie cu reprezentanţii CJ Dâmboviţa, dar şi […]